27-10-2022

Nog 23 dagen voor vertrek. Het begint nu wel heel erg dichtbij te komen, maar gelukkig is het meeste al geregeld. Vandaag ben ik bij de bank geweest om het restant bedrag over te maken naar Mexico. Poeh poeh, wat een geld! Ik heb niet kunnen betalen dankzij het geld binnen is gekomen via de crowdfunding, en de rest heb ik zelf elkaar gesprokkeld middels een lening. We hebben nu geen marge meer voor aanvullende kosten, bij elkaar kom ik nog zo’n € 4500 tekort. Doneren is dus nog steeds welkom!

Het blijft belachelijk dat deze behandeling niet in Nederland wordt uitgevoerd, zeker omdat het een veilige behandeling is (ook al is hij zwaar), maar ook omdat er ontzettend veel kosten zijn voor MS medicatie, die de MS niet zullen stoppen, alleen symptoombestrijding of verlaging van de MS klachten. Maar goed, mocht het alsnog worden ingevoerd in Nederland, dan zal het voor mij te laat zijn. Ik ben blij dat ik op zo’n korte termijn naar Mexico kan gaan.

gisteren ben ik ook bij de tandarts geweest voor controle, maar heeft ook gecheckt of ik geen ontsteking had. Dit geeft namelijk een risico, omdat ik totaal geen weerstand zal hebben door de behandeling. Ook deze is dus afgevinkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.