27-09-2022

het begint op te schieten. Nog minder dan twee maanden en dan gaan we richting Mexico voor behandeling. Ondertussen gebeurt er nog van alles. Zo heeft Stichting Hart voor Soest voor mij brownies en cake’s verkocht gedurende de duurzaamheidsmarkt bij de kinderboerderij hier in de wijk.
Ook heeft de Facebook groep Multistrada Nederland onder leiding van mijn partner Bert een Motorrit gereden, waarbij door de deelnemers geld is gedoneerd voor mijn behandeling.

Helaas heeft de bank nog steeds mijn aanvraag voor een bankrekening van de stichting niet afgehandeld. Ik heb zelfs begrepen dat er een stop is tot en met januari, omdat er zoveel aanvragen zijn en de banken verplicht zijn om allerlei procedures te moeten doen, van wegen het grote risico op illegale praktijken. Hierdoor zijn stichtingen zoals de mijne de klos en gaat het ontzettend veel tijd kosten.

Er is in de afgelopen periode nog best veel geld gedoneerd. Een deel door bekenden, maar ook veel anonieme donaties. Een paar die er uitspringen: tandartsenpraktijk Novotny, centrum voor paradontologie en inplantologie Amersfoort, van Breukelen Soest en heel veel lieve mensen die privé hebben gedoneerd. Dank aan ieder. Er is nu ruim €13500.- binnen.

Motorrit Multistrada Nederland
Stichting Hart voor Soest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.