24-10-2022

nog 26 dagen en dan vertrekken we naar Mexico. Erg spannend allemaal en er zal nog wel het een en ander geregeld moeten worden. Ik ben erg blij dat Nortvi een hele grote koffer gesponsord heeft, want ik had anders echt niet geweten hoe ik al mijn spullen mee zou moeten nemen. Ook ben ik erg blij met de support van anderen die deze behandeling hebben ondergaan, waardoor ik een hoop informatie hebt gekregen over wat ik mee moet nemen, maar ook wat je moet doen als je weer terug bent in Nederland. Voor diegenen die er een beeld bij willen hebben, de totale behandeling in Mexico duurt vier weken. Dat betekent dat we dus pas op 18 december terug zijn in Nederland, mits de behandeling goed gaat uiteraard.

De voorbereiding betekent niet dat ik achter de geraniums ga zitten. Afgelopen weekend hebben wij vrienden bezocht en is onze dochter met kleinzoon nog hier langs gekomen. Een stukje quality time met mensen die belangrijk voor ons zijn. Dit was erg fijn!

voor de rest is het vrij rustig. Helaas ook op het gebied van doneren. Ik blijf cakes bakken en brownies en bedrijven benaderen, maar het blijft moeilijk om donateurs te krijgen. Mede ook door dat de media er geen aandacht aan wil schenken, is de aandacht voor mijn crowdfunding zeer beperkt. Het blijft bij mijn website en Facebookpagina, maar het zou fijn zijn als de kranten en/of tv programma’s hier aandacht aan zouden schenken, Zodat ik nog de laatste paar € 1000 bij elkaar kan krijgen voordat we naar Mexico vertrekken. En dit geldt dus niet alleen voor mij, over al die andere MS-patienten die in het zelfde schuitje zitten en heel veel moeite moeten doen om het geld bij elkaar te krijgen voor de stamceltherapie behandeling. Maar ik geef de moed niet op en hoop dat het toch nog een paar gulle gevers zijn.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *