19-08-2022

weer eens een nieuwe blog. Ik merk in mijn omgeving en bij het benaderen van bedrijven, dat de inflatie, zomervakantie en het feit dat we midden in het jaar zitten, Een grote impact hebben op de crowdfunding. Veel bedrijven hebben eind vorig jaar, of begin dit jaar reeds een sponsor geld vergeven. Daardoor is het erg moeilijk om geld te bedelen en is men minder bereid om dat te doen. Desondanks komt het beetje bij beetje binnen en ben ik inmiddels over de € 10.000 heen qua donaties. Mijn hartelijke dank gaat dan ook uit naar iedereen die een bijdrage heeft geleverd, hoe groot of hoe klein het ook is.

inmiddels ben ik zelf met Bert ook bezig om zelf geld te genereren, zodat ik in ieder geval zeker in november naar Mexico kan gaan. Ook is er een actie gaande via Ducati club Nederland die een veiling houden met de gesigneerde banner vaan Troy Bayliss. Het geld wat daarmee wordt opgehaald is bestemd voor mijn actie. Hopelijk wordt er heel veel geld opgehaald.

verder is er weinig te melden. Als ik naar mezelf kijk, merk ik dat het weer een enorme invloed heeft op mijn gestel, zoals het bij veel MS patiënten meespeelt. Ik loop veel slechter, mijn evenwicht is knudde ik heb vooral last van de hoge luchtvochtigheid die hier altijd is. Hopelijk wordt het de komende tijd wat koeler, al heb ik gehoord dat we weer een hittegolf gaan krijgen.

2 reacties

  1. Fijn dat de 10000 gepasseerd is de eerste schapen zijn over de brug.
    Nou de andere schapen nog.
    Helaas is het inderdaad en zware tijd voor veel mensen, waardoor een crowdfunding momenteel lastig is.
    Maar volle moed doorgaan na de regen komt altijd de zon🌞

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.