18-11-2022

nog één nachtje slapen en dan vertrekken we naar Mexico. Het meeste is wel geregeld, maar toch zullen we vandaag nodig hebben om de laatste dingen te doen. Ze moeten de koffers nog gepakt worden met kleding. Ik ben overigens heel erg blij dat we meer bagage mee mogen nemen dan normaal gesproken is. Anders had ik echt niet geweten hoe we alles mee moeten nemen. In tegenstelling tot een gewone vakantie moet ik best wel veel extra dingen meenemen, zoals wat eten, thee en koffie en spullen die ik moet gebruiken tijdens de therapie. Denk hierbij aan incontinentie materiaal (ik zal een bepaald moment 3 l water per dag moeten drinken en dan wil je ‘s nachts echt niet iedere keer je bed uit). Maar ook veel spullen die we daar zal gaan gebruiken en ik verwacht ook dat we met een koffer minder terug zullen komen. Dan gaat een koffer in de ander, maar dat zien we tegen die tijd wel.

de uitzending van RTL nieuws van afgelopen dinsdag heeft veel Röring gegeven. Dit had met name te maken met het feit dat RTL multiple sclerose als dodelijke ziekte kenmerkte, want absoluut niet het geval is. Heel veel mensen hebben de redactie benaderd hierover en waren behoorlijk boos. Het programma heeft het wel gecorrigeerd, maar geen excuus of uitleg gegeven, wat erg jammer is. Toch heb ik er ook heel veel positieve reacties op gehad.

Heel veel mensen leven met ons mee en dat is erg fijn. Die steun kunnen we zeker gebruiken, maar ik kom nog steeds ongeveer € 350 tekort om mijn streefbedrag te halen. Doneren is dus nog zeker welkom.

vanaf morgen zal ik hier geen blogs meer plaatsen, althans niet of nauwelijks, maar zal Bert via Polar steps (deze is gratis te downloaden voor je smartphone). Je kunt hem volgen als je je aanmeldt en dan via Bert van de Vlag.

veel mensen vragen of ik al zenuwachtig ben en nee dat weet ik nog niet. Ik word wel zenuwachtig, maar dat zal vlak voor de behandeling zijn als we in Puebla zijn. Tot die tijd vind ik het allemaal prima en laat ik het gewoon over me heen komen. Het is dat er nog veel dingen gedaan moeten worden, waardoor ik me dus niet zal vervelen. Nog één nachtje slapen……

4 comments

  1. Bij deze een hele goede reis, en heel veel sterkte de komende periode.
    Polarsteps staat hier al op de tablet.💪💪💪

  2. Het is zover… een spannende tijd ligt voor je (en achter je). Heel veel succes en sterkte voor jou en natuurlijk ook voor Bert. Liefs,Paula

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *