15-11-2022

het gaat nu erg snel. Nog vier nachtjes slapen en dan gaat het beginnen, de grote reis naar Mexico. Het leek eerst nog heel erg ver weg, Maar het is net als vakantie, voor je het weet is het zover. We beginnen zo langzaam aan de koffers in te pakken en alles bij elkaar te zoeken om mee te nemen. In tegenstelling tot een vakantie, moet ik nu heel veel extra’s meenemen zoals chemomutsjes, incontinentiemateriaal, koffie en thee en nog wat andere praktische zaken om de vier weken therapie door te komen. Ik heb bijna het complete bedrag nu, er ontbreekt nog een paar € 100, maar ik ben ervan overtuigd dat dit goed gaat komen. Zenuwachtig ben ik niet, maar het is uiteraard wel spannend. Hoe gaat de behandeling en hoe ga ik er op reageren. Maar ik moet maar zo denken, over zes weken ben ik weer thuis.

voor diegenen die mij een hart onder de riem willen steken als ik terugkom: GEEN bloemen geven, want deze mogen niet in huis zijn als ik terugkom. Mijn weerstand is dus danig laag, dat dit een verhoogd risico is. En langskomen kan wel, maar dan wel op afspraak en alleen als je geen klachten hebt van verkoudheid of griep (corona). En dan nog zul je een mondkapje op moeten.

Vanavond wordt op RTL 4 bij het RTL nieuws een onderwerp uitgezonden over het feit dat de banken heel erg moeilijk doen om een zakelijke rekening te openen voor stichtingen en verenigingen. Zij zijn hiervoor vorige week bij mij geweest voor een interview en dit wordt dus ook uitgezonden. Het is ook via deze link bekijken.

2 comments

  1. Heel veel succes, hoop dat het voorspoedig gaat, en tot ziens. Groetjes Berry en Wilma uit Groningen, fam. van Johan en Yvonne

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *