11-10-2022

het is weer tijd om een nieuwe blog te schrijven. Vandaag werd ik weer eens enorm geconfronteerd met de achteruitgang van mijn lijf. Ik wilde een vuilniszak in de container gooien. Deze staat bij ons voor het huis en ik hoef alleen het portiek uit te lopen. Het portiek heeft een kleine verhoging ten opzichten van de straat, maar zelfs dat lukte mij niet. Gelukkig kwaam mijn buurvrouw net naar buiten en die heeft de zak uiteindelijk in de container gegooid. Dit was zwaar frustrerend. Een maand geleden kon ik dit nog, maar nu dus niet meer. De afspraak in Mexico kan niet gauw genoeg plaatsvinden, maar het is nog 5 1/2 week geduld hebben. Ik ben normaal gesproken erg positief, maar vandaag heb ik echt een flink potje zitten janken.

een andere grote zorg die ik heb is het feit dat we nog steeds zo’n € 5000 tekort komen om alle kosten te dekken. Nu de inflatie in de stijgende energie kosten een grote rol spelen, merk ik dat het steeds moeilijker wordt om het geld elkaar te krijgen. Maar ik geef niet op en hopelijk zijn er toch een aantal bedrijven die bereid zijn om te doneren. Via mijn corwfundingspagina is doneren heel eenvoudig en kan zelfs anoniem. Bij de donatie moeten wel de gegevens worden ingevuld, zoals het e-mailadres, zodat de gever wel een factuur krijgt. Maar als het vakje anoniem wordt aangevinkt, kunnen anderen, inclusief ik zelf, niet zien wie gedoneerd heeft. Dit is vooral voor bedrijven erg fijn, want enerzijds kunnen zij hun donatie boekhoudtechnisch verwerken, maar ze hoeven ook niet bang te zijn dat andere crrowdfunders van wegen de donatie en gaan benaderen.

ik zou het is erg fijn vinden als iedereen die dit leest mijn verhaal nogmaals onder de aandacht wil brengen in hun netwerk, dan met name bij bedrijven en andere werkgerelateerde contacten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.