09-08-2022

het is weer tijd voor een update. Op zich is het vrij rustig, wat uiteraard niet zo goed is, maar toch is er het een en ander gebeurd:

ik ben geïnterviewd door radio Soest en door het algemeen dagblad (Amersfoortse Courant). De resultaten hiervan kun je terugvinden onder het hoofdstuk media. Qua Crowdfunding is het erg rustig, er komt af en toe een klein bedrag binnen maar ik heb nog steeds geen € 10.000 en heb dus nog een lange weg te gaan. Veel bedrijven geven aan dat zij reeds een sponsor geld vergeven hebben een andere doelen, of überhaupt niet aan sponsoring doen. Ik merk dat het midden in het jaar is een vakantie, waardoor het ‘bedelen’ om geld erg lastig is. Zelfs een voet tussen de deur bij een lokaal evenement blijkt niet mogelijk, net als het organiseren van een loterij. Ik krijg geen vergunning voor, omdat het geen stichting is met een algemeen doel, maar voor mij persoonlijk.

ik merk ook dat het warme weer een behoorlijke impact heeft op mijn lijf. Deze warmte en de stress om het geld elkaar te krijgen, zorgen ervoor dat ik fysiek ook een stuk slechter aan het worden ben. Dit uit zich in nog slechter lopen, evenwichtsstoornissen en verstijving van mijn spieren in mijn armen en benen. Ook heb ik een doof gevoel aan de achterzijde van mijn hoofd en gezicht. Het is dus van wezenlijk belang dat ik het geld voor november bij elkaar krijg, zodat ik dan echt naar Mexico kan gaan voor de behandeling. Ik vrees namelijk dat ik nog verder achteruit ga en dan het risico loop niet meer in aanmerking te komen voor de behandeling. Meer donaties groot en klein zijn dus erg welkom om mijn doel te realiseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.