08-10-2022

nog iets meer als 40 dagen en dan vertrekken we naar Mexico. Naarmate de datum dichterbij komt, vind ik het wel spannend. Wat staat mij te wachten en hoe ga ik reageren op de behandeling. Theoretisch gezien weet ik wel wat er gaat gebeuren en heb ik ook de verhalen gelezen van mensen die reeds geweest zijn, maar om het zelf te ervaren zal toch anders zijn.

ik ben intussen bezig met het verzamelen van alle spullen die we mee moeten nemen. Dit is toch even wat anders als op vakantie gaan. Ik moet rekening houden met de behandeling en het feit dat het een grote impact heeft op mijn lijf. Via iemand die reeds geweest is, heb ik chemomutsjes gekregen. Gedurende de behandeling zal ik namelijk chemo therapie krijgen en zal mijn haar uitvallen. Deze mutsjes zijn lekker zacht en warm, maar best wel kostbaar om aan te schaffen. Het is de superfijn dat ik ze cadeau heb gekregen en als ik ze niet meer nodig heb, zal ik ze ook weer doorgeven aan de volgende die voor stamceltherapie gaat.

Nog steeds kom ik zo € 5000 tekort om alle kosten te dekken. Donaties zijn dus nog steeds welkom, hoe groot en klein deze ook zijn. Ik begrijp dat in deze tijd met de hoge inflatie, stijgende energie kosten en andere duurdere uitgaven, het lastig is om een donatie te doen, maar zelfs een euro doneren is al welkom. Als iedereen dit zo doen, kom ik ook al een heel eind. Blijf mijn verhaal dus delen alsjeblieft en vraag aan mensen in je omgeving of zij een financiële bijdrage willen leveren.

zelf heb ik de afgelopen dagen nog diverse cakes en brownies gebakken en het geld daarvoor toegevoegd aan mijn criwdfunding, binnenkort zal er ook nog een sponsorrit worden uitgezet, om daarmee ook wat geld op te halen. Deze keer voor de mountainbike! Nieuws daar over volgt…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.