08-09-2022

gisteren heb ik te horen gekregen dat de bank onze financiering aanvraag accepteert. Dit betekent dat ik via Crowdfunding minder geld nodig heb, maar al met al zou een bedrag van totaal € 30.000 erg fijn zijn. Daarmee kunnen we alle kosten afdekken, ook de onverwachte kosten. Want die hebben we op dit moment nog niet ondervangen. Met het opgehaalde geld en de financiering kunnen we de behandeling en vliegreis betalen, maar daar houdt het nu ook mee op.

Donaties zijn dus nog steeds enorm welkom!Intussen kunnen er ook nog steeds cakes en brownies besteld worden. Ook daar wordt mijn crowdfunding mee gesteund. En uiteraard kan eer merchandise in de webshop besteld worden. Jij een leuk shirt, trui, tas of sticker, ik geld voor mijn behandeling.

vanavond moet ik mij in Amsterdam melden voor een MRI. Hiermee gaan ze mijn hoofd en complete rug scannen, het geen ze in Mexico vragen. Deze mag maximaal drie maanden oud zijn. En de scans zal ik op cd ROM mee moeten nemen, aangezien digitaal versturen vaak mis gaat. 14 oktober heb ik dan weer een afspraak bij Upendo om het voor traject te starten, zodat ik goed voorbereid naar Mexico ga.

2 reacties

  1. Fijn dat de bank jullie plan ondersteund. De inzameling loopt nog steeds en dat in deze crisistijd.
    Hoop dat er veel steun blijft.
    Jennifer heeft via TikTok 2 x een oproep gedaan. De laatste oproep is 5466 keer bekeken. De eerste oproep om jouw te steunen is 4289 keer bekeken.

    1. ja, mexico gaat definitief door, maar geld is nog zeker welkom. We redden het nu net om de behandeling te betalen en vliegreis net niet. Dus loopt de crowdfunding nog door. Super van Jennifer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.