06-09-2022

nog een kleine 2 1/2 maand en dan vertrekken wij naar Mexico. Met de Crowdfunding alleen redden we het niet voor die tijd, vandaar dat wij nu een lening afsluiten, zodat we in ieder geval kunnen gaan. Ik ga dusdanig achteruit, dat uitstel eigenlijk geen optie is.
Toch blijft doneren voor mijn crowdfunding Meer dan welkom, want buiten de behandeling en vliegreis zullen er nog meer kosten aan komen en dan is extra geld heel erg welkom.

De actie is een groot succes. Er worden enorm veel kruidcakes en brownies besteld en vanaf nu zijn ook gewone cakes te bestellen. Meer informatie is te vinden op mijn Facebookpagina.

wat ik heel vaak te horen krijg is “hoe komt het dat jij zo positief blijft, terwijl je fysiek steeds verder achteruit gaat “. Dat wil ik hier verder uitleggen: sowieso heb ik een opgeruimd karakter en probeer altijd de positieve dingen te zien, ook al gaan dingen niet altijd zoals gepland. Daarbij komt dat positiviteit minder energie kost als negativiteit en energie heb ik meer dan hard nodig. Maar ook ik heb ook mijn slechte dagen en blijf ik liever in bed liggen, dan dat ik er op uitga. Gelukkig zijn die dagen op één hand te tellen. Ik haal veel kracht uit positiviteit en dat houdt mij op de been.

Als de financiële kant bij de bank afgehandeld is. Kan ik definitief vliegreis boeken. We gaan op zaterdag al naar Mexico en overnachten een nacht in een hotel op het vliegveld. De vliegreis zelf duurt al 12 uur en om nu nog daarna een reis van bijna drie uur naar de kliniek, is iets te veel van het goede. Door een dag extra te boeken, geeft mij dat de ruimte om bij te komen, zodat ik maandag 21 november fris en fruitig aan de behandeling kan beginnen. In ons netwerk hebben we contacten, waardoor ik goedkoper een kamer in het hotel kan boeken. En dat is erg fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.