04-10-2022

nog 46 dagen en dan gaan we naar Mexico voor de stamceltherapie. Gisteren heb ik de tickets geboekt en een hotel op de luchthaven in Mexico-Stad, omdat we in de avond aankomen en ik waarschijnlijk bek af ben na de 12 urige reis. Het is namelijk met de auto nog zo’n drie uur rijden naar de kliniek in Puebla. We hadden ook wel naar deze stad kunnen vliegen, maar de kosten daarvan waren dus danig dat het goedkoper is om een nachtje in een hotel te blijven en dan pas de volgende dag er naar toe te rijden. We vliegen dus op 19 november, op 20 november rijden we dan naar de kliniek (we worden opgehaald) en dan op maandag 21 november begint de behandeling. Als alles dan goed gaat vliegen we op 17 december terug naar Nederland. We komen dan op zondag 18 december aan, omdat er een tijd verschil is tussen Mexico en Nederland.

er is een aanbetaling gedaan voor de behandeling en de vliegtickets zijn al geboekt en betaald, maar ik kom nog steeds zo’n € 5000 tekort om alle kosten te dekken. Donaties zijn dus zeker nog welkom!

tot en met 5 november zal ik nog bakken. Er kunnen dus nog steeds brownies, kruid cake’s en gewone cake besteld worden. Ook glutenvrij!

ook is het nog steeds mogelijk om wat te bestellen in de webshop, want ook daarmee ondersteun je mijn crowdfunding. En gewoon doneren is natuurlijk ook welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.